Winter Bosbad privé

Voor 1 of 2 personen

Wil je je laten verwennen met een unieke ervaring in de natuur? Helemaal tot jezelf komen en alle spanningen loslaten? Boek dan een Herfst Bosbad.
Bosbaden is een onderdompeling in de natuur waarbij je vertraagt en alle zintuigen activeert. Het is een bostherapie afkomstig uit Japan en heel gezond voor lichaam en geest. Het effect van een bosbad is nog weken voelbaar in je lijf. 

Een Winter Bosbad privé is een bosbad voor 1 persoon of voor 2 personen. Je kan deze unieke ervaring dus ook boeken samen met een vriend(in), je partner, een familielid of collega.

Ik ben een gecertificeerde Shinrin-yoku gids en begeleid het privébosbad. Na de boeking bel ik je voor  een korte telefonische intake om het bosbad op je of jullie behoefte(n) af te stemmen
en om samen een datum, tijdstip en plaats (15km rond 's-Hertogenbosch in een bos of op een landgoed) te bepalen. Een bosbad duurt 2,5 uur en wordt afgesloten met een theeceremonie met iets lekkers.

Voor wie interessant?

Is het tijd voor een verwenmoment?

Zoek je een uniek cadeau voor een dierbare?

Werk je veel thuis achter een scherm?

Ben je ondernemer en voel je onzekerheid?

Werk je veel en heb je behoefte aan rust?

Voel jij je eenzaam en zoek je verbinding?

Heb je thuis geen rust en ruimte door een druk gezinsleven?

Mis je echte verbinding met de natuur?

 

Allemaal goede redenen om eens even je hoofd leeg te maken en op te laden, zodat je nu of na de lockdown extra energie hebt om weer vol goede moed verder te gaan. 

Waarom deelnemen?

Het Herfst Bosbad privé is een uniek aanbod en een fijne manier om jouw lichaam en geest een positieve boost te geven. Je voelt je weer onderdeel van de natuur. Dat zorgt voor meer (zelf)vertrouwen, nieuwe energie en een fijn gevoel van thuiskomen.  Bosbaden is een Japanse bostherapie (Shinrin-yoku) die in veel landen over de hele wereld wordt beoefend. 

Ervaring

Ilse over haar deelname aan het Lente Bosbad Privé

Ik was voor het bosbad in de war, voelde me niet fijn en kwam niet uit mijn gedachten. Mijn gedachten waren wat negatief. Na het bosbad lukt het me veel beter om een positieve draai een mijn gedachten te geven. Ik was ook erg ongeduldig wat mijn groei betreft; persoonlijk en zakelijk en daar is het scherpe randje nu vanaf lijkt het.