Natuurritme Jaarprogramma

Wil je een jaar lang de seizoenen volgen en zo de verbondenheid met de natuur en je eigen natuurlijke ritme versterken? Meld je dan aan voor het Natuurritme Jaarprogramma. Een programma waarbij je ieder seizoen een begeleid bosbad neemt met een vaste groep gelijkgestemde deelnemers (maximaal 4 personen). Ieder seizoen ontvang je digitaal inspiratie om thuis verder het seizoen volop te beleven. Voor extra verdieping kun je 1 op 1 bostherapie coachsessie afspreken.    


Voor wie?

Merk jij dat je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt door stress, invloeden van maatschappij of door je zorgtaken? En wil je weer keuzes maken die echt bij jou passen? Bij jouw ware natuur? Wil je weer meer gaan kiezen voor wat jij belangrijk vindt en het leven leiden dat bij jou past? Dan past het Natuurritme Jaarprogramma helemaal bij jou. Het is namelijk speciaal voor vrouwen die beter voor zichzelf willen gaan zorgen. Die meer rust en ruimte willen in het leven en die op zoek zijn een natuurlijk ritme met aandacht voor jezelf en wat jij belangrijk vindt.

 

Wat ga je doen?

Met hulp van de natuur, van mij en de groep leer je aan te sluiten op het ritme van de seizoenen. Ieder seizoen heeft zijn functie. De herfst is bijvoorbeeld voor oogsten, de balans opmaken en loslaten en de winter voor bezinnen, niet weten en kiemen. We volgen hiermee de natuurlijk cyclus die buiten in de natuur zichtbaar en voelbaar is. Door je hierop aan te sluiten leer je dat er voor alles een tijd is en dat deze natuurlijk cyclus zorgt voor vertrouwen en rust. Je bent zo meer in balans en weet dat je steeds opnieuw mag beginnen en stappen kan zetten. 

Dit doen we door samen het bos in te gaan. Te leren van de natuur en wat dit met ons doet. We delen met elkaar wat we ervaren. Door het ervaren en delen leer je jezelf beter kennen en ontdek je wat jij nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. 

Nature does not hurry,
yet everything is accomplished
(Lao Tzu)

 

Waarom meedoen?

Ben jij klaar met de hectiek van de huidige maatschappij? Heb je behoefte aan meer rust en ruimte voor jezelf? En wil je meer gaan leven volgens het ritme van de natuur? Dan is dit een mooi programma voor jou. Het zorgt ervoor dat je de seizoenen weer door je heen gaat voelen. Want net als bomen, planten en dieren hebben we een tijd van naar binnen keren en een tijd van groei en manifesteren. Daarop aansluiten zorgt voor een leven dat meer in balans is. 

Het Natuurritme Jaarprogramma zorgt ervoor dat je tijd neemt om stil te staan, te vertragen en te reflecteren in een groep gelijkgestemden. Daarnaast kun je met het magazine zelf de verdieping verder opzoeken. En naar behoefte een bostherapie sessie afnemen. Je maakt het programma dus zo intensief als je zelf wilt. 


Programma

Plaats: Landgoed de Wamberg in Rosmalen

Tijden: 4 woensdagochtenden, 9:15 uur verzamelen, start 9:30 uur, eindigt 12:30 uur.

Het Natuurritme programma gaat door bij 4 deelnemers.

 

Seizoen Datum Thema's
Herfst 21 september 2022 Oogsten, balans opmaken, loslaten (water - voelen)
Winter 14 december 2022 Bezinning, niet weten, kiemen (aarde - horen)
Lente 22 maart 2023 Ontwaken, voeden, groeien (lucht - ruiken),
Zomer 21 juni 2023 (duurt tot 13.30 uur) Bloeien, manifesteren, rijpen (vuur - proeven) afsluiting met veganistische lunch

Goed om te weten

In de bijeenkomsten van het Natuurritme Jaarprogramma praten we rustig en zacht,
luisteren we aandachtig naar elkaar en delen we onze ervaringen.
We respecteren elkaar en oordelen niet. Alle telefoons staan stil of uit.
En alles wat er besproken wordt is vertrouwelijk. 

Deelname

De prijs voor het complete programma is €200. Het jaarprogramma is inclusief thee met zoete versnapering bij ieder seizoensbosbad en bij het afsluitende bosbad een veganlunch, 4  digitale inspiratienieuwsbrieven en toegang tot de instagram community waar we samen extra oefeningen en visualisaties per seizoen delen voor thuis.


Verbind je met de natuur.
Volg de seizoenen een jaar lang met een kleine, vaste groep deelnemers.

Datums: 21 september 2022, 14 december 2022, 22 maart 2023, 21 juni 2023
Tijd: 9:30 -12:30 uur. 
Locatie: Landgoed de Wamberg, Rosmalen.

We verzamelen 9:15 uur bij de parkeerplaats.

Prijs: € 200  

Meer informatie