Natuurcoach Traject

Rust en ruimte voor jouw ontwikkeling

Heb je een verlangen? Wil jij iets veranderen in je leven? Loop je steeds op hetzelfde vast? Of ben je juist onlangs in een nieuwe spannende situatie beland? Dan is het Natuurcoach Traject een hele fijne manier om hier bij stil te staan om vervolgens een positieve nieuwe stap te zetten. 

Het Natuur Coachtraject geef ik volgens de methode van Innersteps.
Het is een beproefde methodiek die veel helderheid geeft op je ontwikkkelpad met krachtige oefeningen en rituelen in en met de natuur. 


Inhoud en opbouw traject

Het traject bestaat uit 5 sessies:

Start: Telefonische kennismaking en intake 1e sessie

1e sessie - 1,5 uur - Waar sta je nu?

2e sessie - 1,5 uur - Wat is je verlangen?

3e sessie - 2 uur - Obstakels verkennen

4e sessie - 1,5 uur - Je draagkracht vergroten

5e sessie - 1,5 uur - Voltooien

De sessies vinden met tussenposes van maximaal 3 weken plaats. 


Ervaring van Femke

Ik heb met Suzan een natuurcoachingstraject gedaan van 5 sessies verspreid over een aantal weken. De kracht van natuurcoaching heeft me enorm veel gebracht, mede dankzij de begeleiding van Suzan. Ze straalt rust uit; door deze rust en het rustige (wandel)tempo bood ze - zonder oordeel - ruimte voor mijn verhaal. Suzan moedigt aan, niet door te sturen maar door scherpe vragen te stellen. De sessies verlopen daardoor in een fijne 'flow'.

De sessies vonden steeds plaats op Landgoed De Wamberg. Deze plek is voor Suzan als een thuis en dat is goed te merken. Ik voelde me daardoor veilig om me over te geven aan mijn verhaal. 

 

Gratis Kennismaken

Natuurlijk wil je eerst even weten wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Ook ik wil graag nagaan of natuurcoaching bij je past. En even voelen of er een klik is. Kennismaken kan online of live in het bos en duurt 30 min tot een uur. Wil je dit? Maak dan gebruik van het formulier onderaan deze pagina, dan neem ik daarna contact met je op.  


Praktische informatie 

Kosten van het Natuur Coachtraject is voor particulieren € 555,- en zakelijk € 777.
Wil je extra sessies afnemen dan betaal je € 100 voor elke extra sessie van 1,5 uur. 

De sessies vinden plaats op Landgoed de Wamberg in Berlicum. 
Je mag ook kiezen voor een ander natuurgebied dat jouw voorkeur heeft. Alleen als het een natuurgebied betreft buiten de gemeente 's-Hertogenbosch breng ik een 
kilometervergoeding in rekening. 


Ervaring van Miranda

Suzan neemt de tijd voor je. Om je te laten aarden, zelf je verlangens, blokkades en uiteindelijk je concrete handvaten om mee aan de slag te gaan te formuleren. De kracht van elke sessie is haar vertrouwen in de spiegelende kracht van de natuur, maar vooral haar vertrouwen in jouw eigen wijsheid die ze met behulp van de natuur en via prikkelende vragen in je naar boven weet te halen. De beeldende metaforen die ik heb gecreëerd tijdens de sessies staan voor altijd op mijn netvlies. En helpen me nog steeds.

Interesse?