Werkwijze

Ik ga met mensen het bos in voor een bosbad of coaching om ze weer te verbinden
met zichzelf en de natuur. En dat heeft twee effecten:

  1. Verbinden met jezelf zorgt ervoor dat je van hoofd naar hart gaat en dat je openstaat voor nieuwe inzichten. Hierdoor krijg je meer vertrouwen in jezelf en kom je in balans. Je ware essentie komt dan naar boven en je bewustzijn wordt vergroot.
  2. Verbinden met de natuur zorgt voor verwondering en een heerlijk geluksgevoel. Je bent  dankbaar voor wat de natuur je biedt. Je wilt daardoor beter voor de natuur zorgen en hebt behoefte aan een eenvoudiger en duurzamer leven.
    .
    Door de verbondenheid met jezelf en de natuur voel je de seizoenen door je heen stromen. Je leeft daardoor meer in balans. Dat maakt je gezonder, gelukkiger, bewuster en duurzamer.

    Dat is fijn voor jezelf, je omgeving en moeder aarde. 

Voor mens en natuur

Forest Feelings is een sociale onderneming dat wil bijdragen aan een wereld waarin we beter voor elkaar en voor de natuur zorgen. Ik geloof in een nieuw tijdperk, die niet meer gaat over welvaart maar over welzijn. En waar wij als mens niet boven de natuur staan maar er onderdeel van uitmaken. 

 "Ik wil de band tussen mens en natuur versterken. Want een mens dat sterk verbonden is met de natuur, zorgt ook goed voor de natuur. En is gezonder, gelukkiger, bewuster en leeft duurzamer."