Levenscoaching

Een fijne stap naar meer balans in je leven

Is je situatie verandert of gaat deze binnenkort veranderen? Loop je vast in je werk of op persoonlijk vlak? Heb je hulp nodig bij het verwerken van pijn of verdriet? Of ben je op zoek naar meer zingeving en levensgeluk? Dan is levenscoaching een fijne manier om je te laten begeleiden. Ik coach jou om weer een stap vooruit te zetten op jouw pad. Hoe groot of klein die stap is bepaal jij. Samen kijken we wat nu past bij je situatie en verlangens. 

Wat gaan we doen?

Na de gratis kennismaking gaan we eerst je hulpvraag verduidelijken. Ik stel verdiepende vragen, luister aandachtig en vat samen. Vervolgens zet ik methodes in die nog meer inzicht geven op wat er nu aan de hand is en hoe je dit wilt of kan oplossen. Daarna gaan we bepalen welke handvatten je daarbij kan gebruiken. 

Met methodieken, oefeningen en rituelen kom je dichter bij je innerlijk weten. Ik begeleid je om echt te luisteren naar je lijf, je emoties, je ziel, je onderbewuste, je intuïtie. Want alle antwoorden zitten al in jezelf. Door er licht op te laten schijnen, te voelen en te openen voor wat er is, haal je het naar boven. Ik sta naast je en begeleid je. Samen gaan we op pad, en jij bepaalt het tempo en de stappen die je wil zetten. Uiteindelijk moet je het echt zelf doen en willen. Je hebt dus ook lef nodig om nieuwe stappen te zetten om daadwerkelijk iets te veranderen in je houding of gedrag.

Hulpbronnen

De natuur is in mijn coaching een ontzettend belangrijke ondersteuner van jouw proces. Haar spiegelende kracht, het ritme, de krachtbronnen en haar heilzame werking op lichaam en geest is een vast onderdeel in de sessie, ook online. Daarnaast zet ik ook andere hulpbronnen in om jou te begeleiden, zoals jouw lichaam, jouw adem, jouw energie, jouw gevoelens, jouw emoties, jouw verstand en jouw waarden. Ik maak gebruik van methodieken die daarbij behulpzaam zijn zoals:

 • Voice Dialogue (gesprek met innerlijke delen)
 • Systemisch werk (o.a. opstelling met poppetjes)
 • Focussen en sensen (luisteren naar wat je lijf te vertellen heeft)
 • Visualisaties
 • Schrijfoefeningen
 • Lichaamsgerichte oefeningen
 • Bekrachtigend coachen
 • Mindfulness
 • Grondingsoefeningen en ademwerk
 • ACT
 • The Work (Byron Katie)
 • Transactionele analyse
 • Kaartendecks
 • Human Design (basis reading)

Buiten en/of online

Ik werk vooral in en met de natuur. De natuur helpt je pad zichtbaar te maken en steunt je in jouw proces. Samen naar buiten gaan is dan natuurlijk het fijnste. Toch biedt ik ook online sessies aan, want mijn ervaring is dat dit heel prettig kan zijn voor mensen die minder tijd hebben, fysiek niet in staat zijn of voor mensen die ver weg wonen. De natuur zal altijd onderdeel zijn van mijn coaching ook als je voor online kiest. Bijvoorbeeld door te werken met materialen uit de natuur, door natuurwijsheden te gebruiken, door rituelen of oefeningen die je na de sessies zelf buiten in de natuur kan doen.

Praktische informatie

De sessies duren één tot anderhalf uur per keer. Dit geldt zowel voor buiten als online. Wil je langer buiten zijn en echt verbinden met het bos. Kies dan voor een Bosbad Coachtraject. De sessies vinden buiten plaats op Landgoed de Wamberg en in overleg op een andere buitenlocatie in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Het aantal sessies is afhankelijk van je hulpvraag en bespreken we in het kennismakingsgesprek.
Na 4 sessies vindt er sowieso een evaluatie plaats en of je door wilt gaan of niet. 

Ik hanteer drie verschillende tarieven. Kijk wat er op jou van toepassing is. In het kennismaking bespreken we wat er voor jou mogelijk is. Wellicht is een vergoeding via je werkgever
of een andere instantie mogelijk. 

Voor Prijs per uur
Kleine portemonnee € 50
Normaal tarief € 80
Zakelijk (werkgever betaald) € 120

Ervaringen

Martijn
Suzan begeleidt je op een rustige en open manier in je eigen proces. Ze durft echt wel de scherpe vragen te stellen die je eigen proces versnelt of helpt.

Anoniem

Suzan heeft mij geholpen om stap voor stap terug bij mijzelf te komen.

Gratis kennismaken?

. Wil je meer weten over levenscoaching en wat het voor jou kan betekenen? En wil je voelen of we een klik hebben? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek door onderstaand kennismakingsformulier in te vullen. Het formulier ontvang ik in mijn mailbox en is alleen voor mij zichtbaar. Kun of wil je een vraag nu niet beantwoorden dan is dat helemaal prima.
Het geeft een fijne leidraad voor ons kennismakingsgesprek. 

Ik neem na ontvangt contact met je op voor een afspraak. 

 


Werkwijze

Ik coach op basis van gelijkwaardigheid. Samen gaan wij op zoek naar thema's en knelpunten. Je blijft daarin verantwoordelijk voor je eigen proces. Je gaat aan de slag met je nieuw verworven inzichten en oefeningen om stappen vooruit te zetten.