Bosbaden in het seizoen

De natuur heeft een fijn ritme. En omdat de mens natuur is voelt het voor ons vertrouwd en goed om hierin mee te bewegen. Onze voorouders leefden en werkten in dat ritme. En nu zijn we dat ritme kwijtgeraakt. Wil jij het hervinden?

Alleen hebben we dat ritme uit het oog verloren en doen we alsof het altijd zomer is. Niet voor niets zijn er zoveel burn-outs. Sluit je weer aan op het natuurlijk ritme  We kennen in Nederland acht energetische seizoenen. Deze seizoenen starten als er een verandering zichtbaar is in de natuur. Dompel je onder in het bos. Door je tempo te vertragen kom je volledig tot rust. Voel het ritme van de natuur. En bewonder alles wat je ziet, hoort, ruikt en voelt. Een bosbad is een rustgevende, gezonde en magische beleving. Gun jezelf een oplaadmoment, het effect van een bosbad is nog weken voelbaar.


Verbind je met het bos en met jezelf. En laat de winter op je inwerken. 4 februari start energetisch de lente. Het is steeds langer licht buiten. De knoppen zitten alweer in de bomen en struiken. Onder de grond maken de plantjes zich klaar om naar boven te schieten. Je ziet de eerste narcisjes en krokussen al boven de grond uit piepen. Vogels zijn weer vrolijk aan het fluiten. Spechten timmeren er flink op los. En wat ruikt het bos al lekker.. De lente hangt in de lucht. Het is tijd voor vernieuwing en voorzichtige groei. Wat mag er geboren worden? Wat wil jij dit jaar in het licht zetten? Waar wil jij aan werken? Doe het rustig, doordacht en in kleine stapjes. 

 

Meld je aan en kom genieten van de prille lente in het bos.

Wordt één met de natuur en ervaar wat dit met jou doet.
Je komt vol nieuwe energie thuis met mooie inzichten en een ontspannen gevoel. 

Een verwenmoment

Gun jezelf een heerlijk Prille Lente Bosbad van 2,5 uur met theeceremonie.
Je voelt de effecten van een bosbad nog weken in je lichaam.
Een bosbad ontspant, zorgt voor focus en vitaliteit.

Maak ruimte in je agenda om even stil te staan bij  jezelf en de winter.
Meld je aan en dompel je onder in de stilte en rust van het bos.


Corona-proof in kleine groepen van maximaal 6 personen