Organisaties

Wil jij de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers vergroten? Ik bied ondersteuning aan op het gebied van ontwikkeling, werkgeluk, bevlogenheid en zingeving. Plan een kennismakingswandeling voor de mogelijkheden. Ik stem alles af op jullie vraag.

Oprechte aandacht voor de mens op de werkvloer. Hoe kun jij als leidinggevende de mensen in jouw team of organisatie steunen in hun werk. Want bevlogen en gelukkige werknemers zijn de grootste waarde van een organisatie. Zet de mens centraal, bouw goede relaties op en zorg dat mensen zich gezien, gehoord en gesteund voelen. 

Wat je aandacht geeft groeit. Geef jij jouw medewerkers oprechte aandacht? Wist jij dat gehoord, gezien en gesteund worden in je werk de belangrijkste ingrediënten zijn voor gelukkige en bevlogen medewerkers? Maar hoe zorg je daarvoor op een fijne, veilige en goede manier? Daar help ik je graag bij. 

Alles in de natuur ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en manier in een natuurlijk ritme. Alles komt altijd af omdat ze precies weet wat ze moet doen, wanneer en hoe. Dit geldt ook voor mensen. Als je weet wat je te doen hebt en binnen welke kaders dan schept dat ruimte om daarbinnen op eigen tempo en op eigenwijze het werk te verrichten. Vertrouwen, aandacht en structuur zijn de daarom de ingrediënten voor groei en bloei. 

De natuur is een steun in dit proces door dezelfde stappen te volgen in de ontwikkeling. De seizoenen volgen geeft een duidelijke opbouw, structuur en ruimte voor het proces. Met het natuurlijk ontwikkel programma rol je dit in je team uit en kun je praktisch aan de slag.